OM CLUB DIVA

EN CLUB FOR DIVAER

Med DIVA mener vi piger og kvinder i alle aldre. En DIVA er for os: En som alle andre ville ønske at de var - En som træder ud af mængden - En som har stil og attiyde, men venlig og imødekommende for sine omgivelser.

Hos CLUB DIVA finder du nyeste lækreste modetøj fra hele verden. Vi indkøber fra Paris, Columbia, Miami, Berlin og London, så hos CLUB DIVA er du altid med på moden og ofte med før moden rammer Danmark. Vi ELSKER tøj med detaljer og efter vores mening, så skal tøj have både kant og attityde, der giver en Wow faktor, så du bliver midtpunkt og får det bedste frem i dig. Vi tror på, at alle skal have lov til at lege og finde deres stil alt efter humør uden at blive fattig. Det gør vi ved at indkøbe direkte fra fabrikkerne og undgår dyre mellemled. Derfor kan du finde tøj af høj kvalitet, men til lave priser.

Som noget helt specielt, har vi agenturet af DIVINA BUTT LIFT JEANS i Skandinavien. DIVINA bliver produceret i Columbia og du finder ikke bedre jeans - de fremhæver din figur og strammer bagdelen ind og op, så alle kan få en rund og fast popo.

DEN GODE SERVICE

Vi ligger et stort pres på os selv for at yde den bedste service og vi vil gå rigtig langt for at vores kunder er tilfredse. En gang i mellem sker det alligevel, at vi ikke lever op til vores eget service krav, men vi vil gøre alt for at gøre det godt igen. Så hvis du oplever en god service, så sig det til hele verden, men fortæl os, hvis vi ikke har givet dig en ordentlig service, så vi kan gøre det godt igen. Efter mange overvejelser valgte vi i juni 2018 at lukke vores fysiske butik. Det valgte vi fordi at vi ønsker at fokusere endnu mere på vores webshop

HVEM ER VI?

CLUB DIVA er ejet og drevet af Lars & Lena. Vi er et dansk ægtepar med Nordsjællandske rødder og 2 fantastiske piger. Det er os der sikrer at CLUB DIVA altid samarbejder med de bedste leverandører verden over og tøj til de helt rigtige priser.

Velkommen til hele verden samlet på et sted og velkommen til en verden, hvor du altid er med på moden

MVH

Club Diva